Για πάρτι του …Κόκε 19 εισιτήρια


Τους διοικούντες της ΠΑΕ Άρης έχει ενημερώσει ο Σέρχιο Κόκε, αφού ο Ισπανός αρχηγός των «κίτρινων» θέλει 19 εισιτήρια για τους συγγενείς του, οι οποίοι θα έρθουν από την Ισπανία, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου της 24ης Απριλίου...



Ο «παροξυσμός» που επικρατεί στις «τάξεις» του Άρη για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό …καλά κρατεί, ενώ ενδεικτικό της «δίψας» οπαδών και ποδοσφαιριστών είναι το γεγονός ότι μόνο ο Σέρχιο Κόκε ζήτησε να προμηθευτεί 19 εισιτήρια, ώστε να έρθουν οι συγγενείς του από την Μάλαγα και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον μακεδονικό σύλλογο και τους «πράσινους».

Οπως είναι λογικό πάντως, εισιτήρια θα προμηθευτούν και οι υπόλοιποι παίκτες των «κίτρινων», ώστε να καλύψουν τις ανάγκες φίλων και συγγενών.

Παράλληλα, το μεσημέρι της Τετάρτης ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα εισιτήρια του τελικού όσων οπαδών του Αρη ανανέωσαν τα διαρκείας τους εν όψει των play off.
Περιττό να …αναφερθεί, ότι ουρές σχηματίστηκαν έξω από το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας «Aris Mobile» από οπαδούς των «κίτρινων» που ήθελαν να εξασφαλίσουν ένα «μαγικό» χαρτάκι για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ομάδας τους την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Μεγάλη όμως είναι και η προσέλευση στα γραφεία της Λέσχης Φίλων Αρη, όπου έγιναν οι προεγγραφές εν όψει τελικού για όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη.

Γεμίζουν ...τα τσάρτερ

Μόνο κατά τη διάρκεια της Τετάρτης οι οπαδοί των «κίτρινων» γέμισαν τέσσερις πτήσεις τσάρτερ, ενώ το ταξιδιωτικό πρακτορείο που συνεργάζεται με την ΠΑΕ Αρης ετοιμάζει συνολικά δέκα πτήσεις τσάρτερ, την ώρα που οι υπεύθυνοι εξέφραζαν τη βεβαιότητα ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα σημειωθεί απόλυτος βαθμός πληρότητας, τονίζοντας ότι δεν έχει ξανασυμβεί τέτοια κινητοποίηση που αφορά οργανωμένη εκδρομή στα χρονικά του συλλόγου.

gazzetta.gr