Έβγαλαν Λουκά και Φουρθιώτη αλλά γελοιποιήθηκαν τα κανάλια τους



ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το επίπεδο της τηλεόρασης έχει πιάσει πάτο. Σήμερα δύο κανάλια έπαιζαν την ίδια ώρα , το ένα την Λουκά (alpha) και το άλλο την Τζούλια με το διάγγελμα Φουρθιώτη!!!

Το πρωινό του ALPHA είχε βγάλει την γνωστή μας Λουκά και την χλεύαζε χωρίς η γυναίκα να μπορεί να καταλάβει ότι την γελοιοποιούν(μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι) και κάτι παιδαρέλια χασκογελούσαν φορώντας περουκίνι ενώ τα μοντέλα έβρισκαν αστεία την παρουσία της και μειδιούσαν.

Και όμως αυτή την γυναίκα την έβγαλαν οι Γερμανοί στην εκπομπή του Λάμπρου και της Παπαβασιλείου χωρίς να γνωρίζουν ότι ...



ΓΕΛΟΙΠΟΙΟΥΣΑΝ την εκπομπή τους και όχι την Λουκά. Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η Λουκά και δεν χρειάζεται να μπούμε στην διαδικασία να την κρίνουμε. Όμως εσείς ρε αδερφές και παλικάρια που γίνατε μαλλιά κουβάρια δεν έχετε το επίπεδο να καταλάβετε τι σας γελοιοποιεί; Προφανώς και όχι...

Από την άλλη το star συνέχισε την προβολή της Τζούλιας προφανώς επειδή η εταιρεία διανομής περιμένει και το δεύτερο dvd και πρέπει να κρατηθεί στον αφρό η πορνοσταρ.

Τι κρίμα , τι ξεφτίλα, αηδία και οργή. Όλα μαζί....

Λέτε μετά να ευθύνονται οι τρομοκράτες που ρίχνουν βόμβες αριστερά και δεξιά έχοντας αγανακτήσει με όσα τους ταίζουμε;

Είστε κανάλια με την δυνατότητα να παίζετε ελάχιστα ζωντανά προγράμματα και δεν ακούμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ σοβαρή άποψη για όσα γίνονται.