Παντρεύονται..


Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2008 και από τότε όχι μόνο είναι αχώριστοι, αλλά ετοιμάζονται να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για την Βάσια Λόη και τον Νικόλα Μαδιά που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών για τον γάμο τους που θα γίνει τον επόμενο μήνα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε.... 




το καλοκαίρι του 2008 στη Μύκονο, όπου έτυχε να κάνουν διακοπές με διαφορετικές παρέες. Γνωρίστηκαν καλύτερα, είδαν ότι ταίριαζαν σε πολλά πράγματα κι έτσι αποφάσισαν να γίνουν και επίσημα ζευγάρι.

Διακριτικοί και low profile δεν δίνουν δικαιώματα για σχόλια και αποφεύγουν όσο μπορούν τις δημόσιες εμφανίσεις. Άλλωστε ο Νικόλας Μαδιάς προέρχεται από μία μεγάλη εφοπλιστική οικογένεια και δεν θέλει να γίνεται στόχος σχολιασμού κρατώντας διακριτική στάση απέναντι στα Media.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γάμος της Βάσιας Λόη και του Νικόλα Μαδιά θα γίνει την Παρασκευή 28 Μαίου σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Το μυστήριο θα τελεστεί στο Island, όπου αμέσως μετά θα ακολουθήσει και δεξίωση. Κουμπάρα θα είναι η Εύη Δρούτσα και στενό φιλικό πρόσωπο του Νικόλα Μαδιά, ενώ οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τα εκατό άτομα. 


http://www.panoramapress.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2285:loi-madias&catid=4:tv-news&Itemid=4