Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και μαστροπεία!


Στίβεν Σιγκάλ
Τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως 23χρονο πρώην μοντέλο κατέθεσε μήνυση εις βάρος του ηθοποιού Στίβεν Σιγκάλ για σεξουαλική παρενόχληση και μαστροπεία γυναικών.

Στη μηνυτήρια αναφορά της, η 23χρονη Κέιντεν Νγκάιεν, ισχυρίζεται πως όλα ξεκίνησαν όταν έκανε αίτηση για τη θέση της προσωπικής βοηθού του 59χρονου ηθοποιού και ο «σκληρός» Σιγκάλ εντέλει την προσέλαβε. Ωστόσο, όταν εκείνη πήγε για δουλειά, διαπίστωσε πως στην ουσία ο Σιγκάλ ήθελε άλλου είδους «προσωπική» βοήθεια.

Συγκεκριμένα, την πρώτη της μέρα στη δουλειά, η κοπέλα γνωρίστηκε με δύο Ρωσίδες για τις οποίες δήλωσε έπειτα πως «ήταν στη διάθεση των σεξουαλικών ορέξεων του Σιγκάλ 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα». Κατά τα λεγόμενά της, και η ίδια προοριζόταν γι' αυτό το σκοπό. Επιπλέον, κατά την πρώτη της νύχτα, όπως ισχυρίζεται, ο Σιγκάλτης ανέβασε τη φούστα, επιχειρώντας να της αγγίξει το αιδοίο, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να την αγγίξει και στο στήθος.

Τέλος, ο δικηγόρος του ηθοποιού έδωσε τη δική του απάντηση στη μηνυτήρια αναφορά του πρώην μοντέλου λέγοντας: «Η μήνυση που κατατέθηκε από την Κέιντεν Νγκάιεν εναντίον του Στίβεν Σιγκάλ είναι στην ουσία ένας αστείος και παράλογος ισχυρισμός από μια δυσαρεστημένη πρώην εργαζόμενη, η οποία μάλιστα απολύθηκε, επειδή έπαιρε ναρκωτικά!».

yupi.gr