Προτάθηκε ο Μαντσίνι στον ΠΑΟ


O Μαντσίνι το ξέρει; Η κοπέλα του; Δεν θέλουμε να φανούμε κακόπιστοι, αλλά δεδομένου ότι αυτήν την εποχή γίνεται ένας χαμός από προτάσεις σε όλες τις ομάδες από όλα τα γραφεία μάνατζερ. Χωρίς, επαναλαμβάνουμε, να είμαστε κακοπροαίρετοι πολλοί παίκτες δεν...




ξέρουν που τους προτείνουν τα γραφεία που συνεργάζονται.

Το ρεπορτάζ της «Εξέδρα» αναφέρει ο Μαντσίνι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος εξετάζει την περίπτωσή του. Ο 30χρονος μέσος ανήκει στην Ίντερ και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην μισητή συμπολίτισσα Μίλαν, η οποία διατηρεί οψιόν να αγοράσει δικαιώματα του παίκτη το καλοκαίρι αλλά δεν φαίνεται πρόθυμη να το κάνει.

Έτσι, ο Μαντσίνι αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το καλοκαίρι να είναι μέσα στους παίκτες που θα αποχωρήσουν από τους «νερατζούρι», μια και ο παίκτης δεν χαίρει της εκτίμησης του Ζοσέ Μουρίνιο.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει το καλοκαίρι του 2012 και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτησή του με τη μορφή του δανεισμού διατηρώντας οψιόν αγοράς για τον επόμενο χρόνο, όταν η τιμή του θα έχει πέσει.

Η δική μας άποψη είναι να κρατήσετε πολύ μικρό καλάθι, γιατί τα ίδια έλεγε και όταν "έπαιζε" για Ολυμπιακό. Αν σας ενδιαφέρει να δείτε αν υπάρχει περίπτωση να φύγει από Ιταλία (γιατί φεύγοντας από την Ιντερ, δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει και χώρα...) ψάξτε να δείτε αν είναι ακόμη μαζί με την σύντροφό του, την Ιταλίδα παρουσιάστρια-σόου γούμαν. Αυτή κάνει κουμάντο και είναι το κλειδί.

Αν τα πάνε ακόμη καλά, ξεχάστε το. Είναι καψούρης (δικαιολογημένα η κοπέλα δεν υπάρχει!) μαζί της ο άνθρωπος και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την Ιταλία. Πέρυσι του είπε αν φύγει και δεν τον βλέπει συχνά χωρίζουν. Αν πάλι έχουμε χάσει επεισόδια και δεν είναι μαζί ή δεν τα πάνε καλά, τότε ίσως υπάρχει μία περίπτωση να κοιτάξει και προς την Ελλάδα...


todekari