Ρούλα Κορομηλά: Το παρασκήνιο της μεγάλης επιστρoφής

Ρούλα 
Κορομηλά
Τρία χρόνια, τέσσερις μήνες και πέντε μέρες μετά την τελευταία της τηλεοπτική πρεμιέρα και πάλι από τη συχνότητα του Alpha (στις 21 Δεκεμβρίου του 2007 με την εκπομπή Ζωή σαν Όνειρο που διαδέχτηκε τις Τρεις Ευχές) η Ρούλα Κορομηλά, από χθες το βράδυ, επέστρεψε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.



Tο απόγευμα της Δευτέρας 19 Απριλίου, ύστερα από ένα τρίωρο meeting στις εγκαταστάσεις του
Alpha, η μέχρι εκείνη τη στιγμή παρουσιάστρια του talent show Greek Idol Άντα Λιβιτσάνου μάθαινε από στελέχη της διοίκησης του σταθμού ότι θα περιοριστεί στην παρουσίαση των παρασκηνίων της εκπομπής.
Λίγη ώρα αργότερα, η Ρούλα Κορομηλά άνοιγε την πόρτα της αίθουσας συσκέψεων και με μια τεράστια αγκαλιά στην Άντα Λιβιτσάνου της εξηγούσε με πόσο μεγάλη δυσκολία αποδέχτηκε τελικά την πρόταση, λέγοντάς της «Μην ανησυχείς καθόλου. Θα σε στηρίζω απόλυτα. Θα είμαι δίπλα σου. Θα σε έχω υπό την προστασία μου».

Έτσι κι αλλιώς, από την πρώτη στιγμή, η Ρούλα Κορομηλά ήταν στο πλάι της, αλλά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της, δεν κατάφερε να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Η αίσθηση ότι η Άντα Λιβιτσάνου δεν επαρκούσε για τα καθήκοντά της έγινε πολύ σύντομα ένας έντονος ψίθυρος στους διαδρόμους του Alpha. Μάλιστα, ενώ η ίδια η Ρούλα Κορομηλά προσπαθούσε με ιδιαίτερη φροντίδα να την εκπαιδεύσει, τελικά φαινόταν ότι ήταν αρκετά άπειρη» εξηγεί στέλεχος της διοίκησης του σταθμού.

Από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και μέχρι το δελτίο Τύπου του σταθμού την επόμενη ημέρα που επιβεβαίωνε πως «Η Ρούλα Κορομηλά αναλαμβάνει την παρουσίαση των live shows του Greek Idol», οι δημοσιογραφικές πληροφορίες μιλούσαν για μια ειλημμένη απόφαση της διοίκησης του σταθμού πριν από δύο εβδομάδες.

Μέχρι την τελευταία στιγμή παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό αν ο συνθέτης Νίκος Καρβέλας θα βρισκόταν τελικά στη θέση του τέταρτου guest κριτή της επιτροπής (όπως θα συμβαίνει με διαφορετικό πρόσωπο για κάθε ένα από τα επόμενα live shows). Το σίγουρο είναι ότι το ραντεβού της Ρούλας Κορομηλά με τον Νίκο Καρβέλα είναι κλεισμένο για την Πέμπτη στις 8.30 το βράδυ στο Politia Tennis Club, όπου η παρουσιάστρια μαζί με το στενό φίλο του ζευγαριού Κώστα Δροσόπουλο θα είναι οι κουμπάροι στο γάμο του συνθέτη με την Αννίτα Πάνια.

yupi.gr