REC προσεχώς..




Και ενώ οι Stavento δηλώνουν ανοιχτά ότι κανείς δεν έχει αποχωρήσει από τo σχήμα, οι REC συνεχίζουν να βρίσκονται στο στούντιο και να ηχογραφούν τα κομμάτια τους. Σε ερώτηση σχετική που έγινε σε μέλος της ομάδας των REC (REC Crew), δήλωθηκαν τα εξής...






«Λαμβάνουμε συχνά γνώση διάφορων παρόμοιων πληροφοριών σχετικά με το άν αποχωρήσανε, άν παραιτηθήκανε, άν τους έδιωξε κάποιος κλπ. Ο Άρης και ο Γιάννης υπήρξαν στο πλευρό του Μιχάλη (Μέθυσου) όχι μόνο ώς συνεργάτες, αλλά και ώς φίλοι. Τα παιδιά αποφάσισαν να κάνουν κάτι δικό τους, παραιτήθηκαν διαδοχικά τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη από τους Stavento και αυτό είναι όλο. Τώρα άν σκοπίμος υποβιβάζεται από κάποιους η παρουσία και το έργο τους στους Stavento, αυτό και κατανοητό είναι και δεν αφορά τα παιδιά πια.

Τώρα τα παιδιά μαζί με την Ναυσικά βρίσκονται στο στούντιο και ηχογραφούν, τα νέα τους κομμάτια και αυτό είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ούτε προσπαθούν να συντηρήσουν την εικόνα τους ώς Stavento, ούτε αφορά και κανένα, εκτός ίσως από λίγους και με συγκεκριμένο σκοπό.

Οι REC είναι μια καινούρια μουσική πρόταση που δεν θέλουμε και δεν πρέπει, να παρουσιάζεται ότι έχει κάποια σχέση με Stavento. Άν κάποιος περιμένει να ακούσει τραγούδια τέτοιου τύπου, σίγουρα τα παιδιά θα τον απογοητεύσουν. "

www.tralala.gr