Όταν απατούν οι stars...


Διάσημες απιστίες!

Μαντόνα-Χιου Γκραντ-Τζουντ Λο- Τάιγκερ Γουντς
Τι κοινό μπορεί να έχουν η Μαντόνα, η Μεγκ Ράιαν και ο Χιου Γκραντ, με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον; Η απάντηση κρύβεται πίσω από μια μόνο λέξη: απιστία! Κάποιοι πρόσφατα, άλλοι πιο παλιά, βρέθηκαν στο προσκήνιο, όχι όμως λόγω της δουλειάς τους, αλλά επειδή απάτησαν τους συντρόφους τους!



Τζέσε Τζέιμς - Σάντρα Μπούλοκ
Η πιο πρόσφατη απιστία στο Χόλιγουντ. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Jesse James is a Dead Man» απολογήθηκε στη Σάντρα Μπούλοκ,ύστερα από τον ισχυρισμό της στρίπερ Μισέλ Γκι ότι είχε σχέση μαζί του για έντεκα μήνες. Οι φήμες θέλουν τον Τζέσε Τζέιμς κατά τη διάρκεια του πενταετούς γάμου του με την Μπούλοκ να είχε βάλει αγγελία στο Ίντερνετ αναζητώντας γυναίκες με μεγάλα στήθη.

Μεγκ Ράιαν - Ντένις Κουέιντ
Αν και ήταν παντρεμένοι δέκα χρόνια, ο γάμος τους διαλύθηκε, όταν η Μεγκ Ράιαν έκανε παράνομο δεσμό με τον Ράσελ Κρόου. Η Μεγκ Ράιαν και ο Ράσελ Κρόου το 2000 στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Απόδειξη Ζωής». Η σχέση τους ωστόσο κράτησε μόλις λίγους μήνες.

Μαντόνα – Άλεξ Ροντρίγκεζ
Μήνες μετά, από τότε που τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να είναι ζευγάρι -χωρίς ωστόσο ποτέ να τους συλλάβει ο φωτογραφικός φακός- ηΜαντόνα χώρισε από τον Γκάι Ρίτσι. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε με τη σύζυγό του Σίνθια, και ο παίκτης των Γιάνκις, Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Αν Χες – Τζέιμς Τάπερ
Γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια πρωταγωνιστώντας στη δραματική σειρά του ABC «Men In Trees». Η σειρά ολοκληρώθηκε γρήγορα, αλλά όχι και η σχέση τους. Η Αν Χες διέλυσε το γάμο της με τον Κόλεϊ Λαφόν και παντρεύτηκε με τον Τζέιμς, με τον οποίο το 2009 απέκτησαν αγοράκι.

Μπιλ Κλίντον – Μόνικα Λεβίνσκι
Το πούρο γνώρισε τη μεγαλύτερη δόξα του. Παρόλο που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι ποτέ δεν είχε ερωτικές σχέσεις με την Μόνικα, έρευνες που έγιναν στον Λευκό Οίκο τον ανάγκασαν να παραδεχτεί ότι όντως είχαν σχέση.

Τζουντ Λο – Ντέιζι Ράιτ
Το 2005, η Σιένα Μίλερ διέλυσε τον αρραβώνα της με το Βρετανό γόη, όταν εκείνος παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με την νταντά των τεσσάρων παιδιών του, τα οποία απέκτησε από την πρώην σύζυγό του Σάντι Φροστ.

Τάιγκερ Γουντς
Ο διάσημος παίκτης του γκολφ μετανιωμένος παραδέχτηκε δημόσια πριν από λίγους μήνες ότι απάτησε τη σύζυγό του Έλιν, με δεκάδες ερωτικές συντρόφους. Στις αρχές του έτους είχε πέρασε την είσοδο κλινικής αποτοξίνωσης από το σεξ.

Χιου Γκραντ- Ντιβάιν Μπράουν
Πριν από δεκαπέντε χρόνια ο Βρετανός ηθοποιός έβγαινε με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Εκείνη τη χρονιά συνελήφθη από την αστυνομία για προσβολή δημοσίας αιδούς, καθώς είχε συλληφθεί να ερωτοτροπεί με μια ιερόδουλη μέσα στο αυτοκίνητό του στο Χόλιγουντ.


Τζέσικα Σίμπσον – Άνταμ Λεβίν
Ενώ ήταν παντρεμένη με τον Νικ Λασέ, η τραγουδίστρια πιάστηκε το 2004 να έχει παράνομο δεσμό με τον αρχηγό των Maroon 5, Άνταμ Λεβίν. Δυο χρόνια αργότερα το ζευγάρι εντοπίστηκε να περνάει τη νύχτα του στο Chateau Marmont και το επόμενο πρωινό οι παπαράτσι εντόπισαν την Τζέσικα Σίμπσον να φοράει το T-shirt του Λεβίν