Ρόδα τσάντα και κοπάνα με την Σοφία Καρβέλα


«Ρόδα, τσάντα…» και Σοφία Καρβέλα! Η κόρη της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα (αν και έχει εγκαταλείψει οριστικά το κεφάλαιο υποκριτική, αφού πλέον ασχολείται επαγγελματικά με το styling) δεν μπόρεσε να αρνηθεί την....




πρόταση που της έκανε ο Ομηρος Ευστρατιάδης να παίξει χαρακτηριστικό ρόλο στη νέα βερσιόν της παλιάς, επιτυχημένης ταινίας του «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα».
«Η Σοφία έχει από τη φύση της πολύ χιούμορ και είμαι σίγουρος πως της πάει πολύ η κωμωδία. Οταν έχω στα χέρια μου το σενάριο -το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό- θα βρούμε μαζί ποια ηρωίδα θα υποδυθεί. Το σίγουρο είναι ότι θα παίξει μια ανήσυχη μαθήτρια του Λυκείου» μας αποκάλυψε ο γνωστός σκηνοθέτης.
Τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν το καλοκαίρι. Εκτός από τη Σοφία Καρβέλα (που μετά τη σύντομη παραμονή της στην Αθήνα για τον γάμο του πατέρα της με την Αννίτα Πάνια, επέστρεψε στην Αμερική), ο σκηνοθέτης έχει έρθει σε επαφή και με πολλούς άλλους επώνυμους της εγχώριας showbiz για να αναλάβουν γκεστ ρόλους. «Κρατάω ένα ακόμα “σπουδαίο χαρτί” από τον χώρο της τηλεόρασης που θέλω να κλείσω για τη “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα”. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ανεβάζει τα μηχανάκια της AGB στα ύψη και ήδη έχουμε έρθει σε επικοινωνία για να βρούμε τον ρόλο του. Το πιο πιθανό είναι να παίξει τον εαυτό του. Αλλά το όνομά του θα σας το αποκαλύψω σε λίγες μέρες» μας λέει ο ίδιος.


TROKTIKO.BLOGSPOT.COM