Αγνώριστος ο Τεό!


Καταβεβλημένος και με διαφορετικό look εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο ο Τεό Θεοδωρίδης. Με κοντοκουρεμένο μαλλί και εμφάνιση που δεν θύμιζε σε τίποτα το διεθνούς φήμης μοντέλο, ο 33χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, αφού κατηγορείται ότι προσπάθησε να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ...


κοκαΐνης από την Κολομβία στην Ελλάδα.

Οι δεκατέσσερις μήνες της φυλακής έχουν αλλάξει το πανέμορφο μοντέλο, που πριν από έναν χρόνο «χαλούσε κόσμο» με τα μακριά του μαλλιά και το καλογυμνασμένο κορμί του. Εκτός από τα κουρεμένα του μαλλιά, η εξωτερική εμφάνιση του Τεό ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, όταν πόζαρε με χαρακτηριστική άνεση στον φωτογραφικό φακό. Φορώντας αθλητικά παπούτσια, τζιν που σε καμία περίπτωση δεν τόνιζε το αθλητικό του κορμί, πουλόβερ τύπου V και γαλάζιο πουκάμισο με γαλάζια ριγέ γραβάτα, ο Τεό μπήκε με σκυμμένο κεφάλι στη δικαστική αίθουσα για να κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Το βλέμμα του ήταν λυπημένο, το πρόσωπό του χλωμό και ο ίδιος έδειχνε καταβεβλημένος. Σε αυτή την κατάσταση δύσκολα θα τον αναγνώριζαν ορισμένες από τις θαυμάστριές του που κάποτε δεν χόρταιναν να θαυμάζουν την εντυπωσιακή εμφάνισή του, όταν «έκοβε βόλτες» στην πασαρέλα ή όταν φωτογραφιζόταν για τις ανάγκες κάποιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Χθες το πρωί στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης ήταν όλα έτοιμα για τη δίκη του μοντέλου που κατηγορείται ότι προσπάθησε να εισάγει στη χώρα μας με κούριερ περίπου 4,2 κιλά κοκαΐνης.

Ομως, η ξαφνική ασθένεια της δικηγόρου του Βασιλικής Δόσπρα είχε αποτέλεσμα την αναβολή της δίκης. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του Τεό να είναι παρών ο δικηγόρος του, όπως φυσικά δικαιούται, και η δίκη του ορίστηκε για τις 26 Μαΐου.

Ο Τεό οδηγήθηκε και πάλι με σκυμμένο κεφάλι στις φυλακές, όπου κρατείται προφυλακισμένος από τον περασμένο Φεβρουάριο που συνελήφθη.

Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκαν χθες πολλοί φίλοι και συγγενείς, ανάμεσά τους και η πρώην σύζυγός του, επίσης μοντέλο, Νάνσυ Παντοπούλου για να τον δουν και να του συμπαρασταθούν.

Αμίλητοι οι περισσότεροι περίμεναν με αγωνία τις εξελίξεις, μην μπορώντας να κρύψουν τη θλίψη τους από τα μπλεξίματα του μοντέλου με τη Δικαιοσύνη.


espresso