Σε ροζ υποθέσεις ο… «σκανδαλιάρης» Ρικέλμε



ΖΗΛΕΨΕ ΤΟΝ ΤΕΡΙ

Τη… δόξα του Τζον Τέρι ζήλεψε ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε που δεν δίστασε να φλερτάρει τη γυναίκα συμπαίκτη του. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Μπόκα Τζούνιορς έκανε τα… «γλυκά μάτια» στη...



Λούλι Φερνάντες, τη σύζυγο δηλαδή, του συμπαίκτη του Πάμπλο Μόουτσε. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο για τον Αργεντινό, αλλά το θέμα έχει ήδη προκαλέσει αναταραχές στον σύλλογο.

Μπορεί το καμάκι του να μην ήταν… αποτελεσματικό, αλλά η ουσία είναι ότι ο Ρικέλμε «ντύθηκε» Τέρι ερωτοτροπώντας με τη Λούλι Φερνάντεζ. Κι αν ο αρχηγός της Τσέλσι κατάφερε και ξελόγιασε τη γυναίκα του Γουέιν Μπριτζ, δεν συνέβη το ίδιο με την κοπέλα του Πάμπλο Μόουτσε. Η τηλεπαρουσιάστρια, μοντέλο, ηθοποιός και πρώην σχέση του Φερνάντο Γκάγκο έριξε μια μεγαλοπρεπέστατη… χυλόπιτα στον Ρικέλμε, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει!

Δύο Αργεντινοί δημοσιογράφοι αποκάλυψαν το σκηνικό στο Twitter και έγινε σάλος. Φυσικά, δεν άργησε να το αντιληφθεί και ο Μόουτσε που απευθύνθηκε έξαλλος στη διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς. Ποια ήταν η αντίδραση των υπευθύνων; Απολύτως τίποτα! Ούτε καν πρόστιμο στον… άτακτο Ρικέλμε, ο οποίος μετά τον τσακωμό του με τον Μάρτιν Παλέρμο στον αγώνα με την Άρσεναλ Σαραντί, πρωτοστατεί στα πρωτοσέλιδα, για διαφορετικό λόγο τούτη τη φορά!

sport-fm.gr